Damhave.dk
 
 

portræt ⎜ bryllup ⎜ branding ⎜ erhverv

 


Portræt & Bryllupsfotografering

Jeg elsker at fange de små og store øjeblikke i livet, så enten om I skal giftes, have foreviget familien, lavet portræt til kæresten, foreviget maven eller der skal holdes konfirmation, så er Damhave Photography en sikker løsning!

Branding Pakke

Er du igang som selvstænding eller mangler du at få nyt liv i din forretning? Skru op for dig med essenfotos, der fortæller din og virksomhedens historie. Pust nyt liv i dit brand med et nyt eller opdateret Logo Design og nye professionelle billeder.

 Branding Photoshoot
+ Logo design

MT 15x10 logo+photo.jpg
Light grey bg.jpg

Erhvervsfotografering

Til den selvstændige der mangler billeder til de sociale medier og hjemmeside eller et større firma som indretning, Café eller ligende som hele tiden fornyer sig selv eller sine projekter tager jeg gerne ud til eller fotografere i mit hjemme studio.

 

TFP Model

Egentlig dækker det, at man for sin tid får billederne på print, men i dag er det i højere grad en gensidig aftale, hvor der ikke udveksles penge, men begge parter (model og fotograf) arbejder sammen om et fotoprojekt og begge kan benytte billederne i deres portfolios. Det kan være på lokation ude eller i studio.

Dog kan der være en grad af dækning af eksempelvis transportomkostninger for enten fotograf eller model. Det er almindelig praksis, at billederne ikke må benyttes kommercielt.

TFP står for Trade-For-Print (Idag siger man Time For Photo) da det er digitale billeder og ikke print man udveksler mere.

Under alle omstændigheder skal der altid udfærdiges en kontrakt, så både model og fotograf er helt enige om hvilke vilkår der gælder for brugen af billederne.

damhave photo
Damhave

Light grey bg.jpg

MOdel

Har du lyst til at være model for en dag så kontakt mig for flere detaljer (TFP = Trade For Prints) Du får digitale print helt gratis.

Bryllup- og portrætfotografering

Jeg elsker at fange de vigtige øjeblikke i livet, store som små feks. af familien, en begivenhed eller til Bryllup.
Alle photoshoots foregår pt. på location.

Erhvervsfotografering

Til daglig arbejder jeg som freelance fotograf / grafiker ved diverse firmaer. Ønsker din virksomhed billeder af lokaler, jeres arbejde, produkter eller personale så kontakt mig for mere info.

Se mere på Bloggen

 

Skriv en besked

Navn *
Navn